top of page
  • Youtube
  • Facebook
  • Instagram
Time Step logo white full

sre., 10. jan.

|

Celje

NAPREDNI TEČAJ KUBANSKE SALSE

‼️🔥Novo, napredna skupina v Celju 🔥‼️ Z novim letom se naša začetna skupina razvije v napredno, zato vabljeni, da se nam pridružite tudi tisti, ki nekaj osnov že znate in ste potrpežljivo čakali na to priložnost, da jih še nadgradite..

Vstopnice niso v prodaji
Ogled drugih dogodkov
NAPREDNI TEČAJ KUBANSKE SALSE
NAPREDNI TEČAJ KUBANSKE SALSE

Ura in lokacija

10. jan. 2024, 19:00 – 20:30

Celje, Savinova ulica 2, 3000 Celje, Slovenija

O dogodku

Novo, napredna skupina v Celju 

Z  novim letom se naša začetna skupina razvije v napredno, zato vabljeni,  da se nam pridružite tudi tisti, ki nekaj osnov že znate in ste  potrpežljivo čakali na to priložnost, da jih še nadgradite...

Začnemo  drugi teden v januarju, plešemo vsako sredo od 19:00 do 20:30. Za  napredno skupino se od plesalcev in plesalk pričakuje, da so že osvojili  elemente kot so: Casino osnovni korak v paru/open basic, vacilala, dile  que si, osnovni korak v zaprti drži, dile que no, sombrero, enchufo,  pa'ti pa'mi, desni obrat, levi obrat, mambo, dame una...

Z  vami bova Matej in Kaja, izkušena učitelja in plesalca salse ter drugih  plesov. Na tečaj lahko pridete sami ali v paru. Naša prva vaja se  prične v sredo 10. Januarja 2024.

Kubanska  salsa je igriv in nezahteven ples v paru, kjer lahko pozabiš na  vsakodnevne skrbi in se hitro potopiš v noro kubansko vzdušje. Skozi  zabavo se bomo naučili plesnih korakov kubanske salse in občutili ritem  karibske glasbe.

Cena  tečaja znaša 45 EUR na osebo (4 obiski po 90 minut) ali 40 EUR za  študente. Parom ali tistim, ki plačajo več mesecev vnaprej, ponujamo  popuste! Tečaj bo potekal v centru Celja na Savinovi ulici 2, v veliki  plesni dvorani ki ji pravijo "Plac".

POMEMBNO: Ker se tečaji ZELO hitro zapolnijo, te prosimo za čimprejšnjo prijavo na matej.pritekelj@gmail.com ali preko spletnega obrazca na https://www.timestep-mp.com/.

Deli ta dogodek

bottom of page