top of page
  • Youtube
  • Facebook
  • Instagram
Time Step logo white full

sre., 08. nov.

|

Celje

Začetni tečaj kubanske salse

Te zebe in že pogrešaš vroče poletne dni? Pridruži se nam v vročih ritmih kubanske salse! Z vami bova Matej in Kaja, izkušena učitelja in plesalca salse in drugih plesov.

Vstopnice niso v prodaji
Ogled drugih dogodkov
Začetni tečaj kubanske salse
Začetni tečaj kubanske salse

Ura in lokacija

08. nov. 2023, 20:00 – 21:30

Celje, Savinova ulica 2, 3000 Celje, Slovenija

O dogodku

Te zebe in že pogrešaš vroče poletne dni? Pridruži se nam v vročih ritmih kubanske salse!

Z začetkom novembra, ob sredah od 20:00 do 21:30, odpiramo vrata novi začetni skupini, ki jo bomo popeljali na karibske počitnice kar sredi Celja! Z vami bova Matej in Kaja, izkušena učitelja in plesalca salse ter drugih plesov. Na tečaj lahko pridete sami ali v paru. Naš prvi tečaj se prične v sredo 8. novembra 2023.

Kubanska salsa je igriv in nezahteven ples v paru, kjer lahko pozabiš na vsakodnevne skrbi in se hitro potopiš v noro kubansko vzdušje. Skozi zabavo se bomo naučili plesnih korakov kubanske salse in občutili ritem karibske glasbe.

Cena tečaja znaša 45 EUR na osebo (4 obiski po 90 minut) ali 40 EUR za študente. Parom ali tistim, ki plačajo več mesecev vnaprej, ponujamo popuste! Tečaj bo potekal v centru Celja na Savinovi ulici 2, v veliki plesni dvorani, ki ji pravijo "Plac".

POMEMBNO: Ker se tečaji ZELO hitro zapolnijo, te prosimo za čimprejšnjo prijavo na matej.pritekelj@gmail.comali preko spletnega obrazca na https://www.timestep-mp.com/.

Deli ta dogodek

bottom of page