top of page
  • Youtube
  • Facebook
  • Instagram
Time Step logo white full

sre., 10. jan.

|

Celje

ZAČETNI TEČAJ KUBANSKE SALSE

Približujemo se praznikom in novemu letu, čudovito obdobje, ko svoje najdražje in prijatelje lahko obdarimo z izvirnimi darili ali dejavnostmi. IN KAKO DRUGAČE, ČE NE S PLESOM. Povabi punco/fanta, prijatelja/prijateljico in se nam z novim letom pridružita v vročih ritmih kubanske salse!

Vstopnice niso v prodaji
Ogled drugih dogodkov
ZAČETNI TEČAJ KUBANSKE SALSE
ZAČETNI TEČAJ KUBANSKE SALSE

Ura in lokacija

10. jan. 2024, 20:30 – 22:00

Celje, Savinova ulica 2, 3000 Celje, Slovenija

O dogodku

Približujemo  se praznikom in novemu letu, čudovito obdobje, ko svoje najdražje in  prijatelje lahko obdarimo z izvirnimi darili ali dejavnostmi. IN KAKO  DRUGAČE, ČE NE S PLESOM. Povabi punco/fanta, prijatelja/prijateljico in  se nam z novim letom pridružita v vročih ritmih kubanske salse!

Začnemo  drugi teden v januarju, ob sredah od 20:30 do 22:00, odpiramo vrata  novi začetni skupini, ki jo bomo popeljali na karibske počitnice kar  sredi Celja! Z vami bova Matej in Kaja, izkušena učitelja in plesalca  salse ter drugih plesov. Na tečaj lahko pridete sami ali v paru. Naša  prva vaja se prične v sredo 10. Januarja 2024.

Kubanska  salsa je igriv in nezahteven ples v paru, kjer lahko pozabiš na  vsakodnevne skrbi in se hitro potopiš v noro kubansko vzdušje. Skozi  zabavo se bomo naučili plesnih korakov kubanske salse in občutili ritem  karibske glasbe.

Cena  tečaja znaša 45 EUR na osebo (4 obiski po 90 minut) ali 40 EUR za  študente. Parom ali tistim, ki plačajo več mesecev vnaprej, ponujamo  popuste! Tečaj bo potekal v centru Celja na Savinovi ulici 2, v veliki  plesni dvorani ki ji pravijo "Plac".(Plac studio Celje)

POMEMBNO: Ker se tečaji ZELO hitro zapolnijo, te prosimo za čimprejšnjo prijavo na matej.pritekelj@gmail.com ali preko spletnega obrazca na https://www.timestep-mp.com/.

Deli ta dogodek

bottom of page