top of page
  • Youtube
  • Facebook
  • Instagram
Time Step logo white full

Bachata Bash v Celju: Vroče popoldne, polno plesa in strasti z Matejem in Katarino

Updated: Mar 11

Blog št. 12


V nedeljo, 24. februarja 2024, smo v Celju priredili prvo Bachata Bash delavnico za vse ljubitelje tega strastnega plesa.


Dogodek je bil razdeljen na dve zaporedni delavnici. Najprej smo se posvetili začetnikom od 17.00 do 18.00, nato pa še nadaljevalcem od 18.15 do 19.15. V obeh skupinah smo naučili kul Bachata kombinacijo, ki smo jo na koncu vsi skupaj lepo odplesali.


Veseli nas, da je bila udeležba tako lepa, kar je le še dodatno poudarilo uspeh dogodka.

Delavnici sta potekali v prijetni plesni dvorani Studia Plac na Savinovi ulici 2 v Celju. Zahvala gre Tjaši Leban, vodji plesne šole TBA, ki nam je prijazno omogočila uporabo dvorane za izvedbo delavnice.


Kot vedno sta tudi tokrat poučevala dva izkušena učitelja: vodja Time Step-a, Matej Pritekelj, ter njegova bachata plesalka za celjsko regijo, Katarina Ratej. Odzivi in komentarji udeležencev po delavnici so bili izjemno pozitivni, kar je bil resnično lep pokazatelj uspeha našega dela.


Zahvaljujeva se vsem, ki ste se udeležili delavnice. Z veseljem napovedujeva že naslednjo delavnico, ki bo potekala v Celju v istih prostorih, in sicer 30. marca 2024 (sobota). Na naši spletni strani v rubriki "prihodnji dogodki" lahko pridobite več informacij o dogodku, prijave pa so že odprte.


Naj vas strast do plesa vedno vodi,

Matej & Katarina
32 views0 comments

コメント