top of page
  • Youtube
  • Facebook
  • Instagram
Time Step logo white full

Božično-novoletni ples 2023

Blog št. 6


V soboto, 2. decembra 2023, smo ponovno združili moči z vrhunsko plesno šolo Mirandance in ustvarili nepozaben večer našega tradicionalnega božično-novoletnega plesa. Ta priljubljen dogodek, ki se vsako leto odvija v decembru, je pritegnil okoli 100 plesalk in plesalcev iz vse Slovenije, pa tudi sosednje Hrvaške. Vseprisotna energija in veselje so napolnili dvorano, saj smo skupaj ustvarili edinstveno vzdušje.


Posebna zahvala gre Miranu Priteklju, znanemu tudi kot DJ Mirči, ki je z odlično plesno glasbo poskrbel, da so se plesalci in plesalke zavrteli v ritmu veselja. Zabava je dosegla vrhunec s četvorko in drugimi skupinskimi plesi, ki so razveselili vse prisotne. Hvaležni smo za tako množično udeležbo ter za to, da smo lahko skupaj ustvarili nepozaben dogodek.


Veseli napovedujemo, da nas že čaka naslednji vrhunski plesni dogodek – ZIMSKI ples, ki bo prvič potekal 20. januarja 2024. Prepričani smo, da nas čaka še en nepozaben večer ob dobri glasbi in plesu.


Poleg tega vas želimo obvestiti, da nas v novem letu čakajo še trije gala plesi, o katerih vas bomo pravočasno obveščali. Prinašamo tudi nekaj novosti glede plesnih vikendov, o katerih boste izvedeli več v prihajajočem letu.


Najlepša hvala vsem, ki ste se udeležili dogodka, in se že veselimo ponovnega srečanja na ZIMSKEM plesu. Ostanite v koraku s plesnimi novostmi, ki jih bomo delili z vami v bližnji prihodnosti. Se vidimo na plesišču!


Matej PritekeljNekaj utrinkov si lahko ogledate v videu na spodnji povezavi:49 views0 comments

Comentarios