top of page
  • Youtube
  • Facebook
  • Instagram
Time Step logo white full

Magični Ritem na Devetem Magic Slovenian Salsa Festivalu v Ljubljani

Blog št. 8


V čarobnih dneh med 11. in 15. januarjem 2024 se je že devetič odvijal Magic Slovenian Salsa Festival v Grand Hotel Union v Ljubljani. Festival je bil poln vznemirljivih dogodivščin, s poudarkom na štirih nepozabnih zabavah, ki so trajale vse do zgodnjih jutranjih ur. Festivalna dvorana v Ljubljani v noči iz četrtka na petek in kar tri plesne dvorane v Grand Hotelu Union v petek soboto in nedeljo so gostile plesne strasti istočasno, vsaka posvečena svojemu žanru – mambo, salsa in bachata.


Ob razburljivih nočnih plesnih doživetjih so se v soboto in nedeljo odvijale tudi dnevne plesne delavnice, ki so jih vodili vrhunski in mednarodno priznani učitelji plesa. Udeleženci so lahko izpopolnjevali svoje znanje mamba, salse, bachate in chacha-ja, pri tem pa uživali v neverjetni energiji in vzdušju.


Med učitelji so bila prepoznavna imena, ki so navdušila plesalce s svojimi spretnostmi in strastjo do plesa. Med njimi so bili Terry & Cecile, Julio & Wualexa, Panagiotis & Myrto, Jose & Nerea, Bersy, Dado & Conny, Grupo Alafia za salsino čarovnijo, ter Gaby & Estefy, Antoni & Belen, Barni & Lili, Alan & Jessica, Salvatore & Silvia za nepozabno bachata izkušnjo.


Osebno sem izjemno užival tako na delavnicah kot tudi na nočnih zabavah. Učitelji so izjemno dobro podkovani, kar je bilo očitno v vsaki delavnici. Pridobil sem veliko uporabnih informacij, ki mi bodo v pomoč tako pri učenju kot tudi pri plesnem izražanju. Zabave so bile resnično izjemne, z odlično glasbo, ki je poskrbela, da sem lahko plesal vse do jutra brez težav.


Na koncu bi se rad zahvalil vsem plesalkam, s katerimi sem lahko preplesal noč in pa seveda posebna zahvala gre ekipi plesenega studia Dancelife za organizacijo tega čudovitega dogodka. Njihova predanost in skrb za detajle so pripomogli k ustvarjanju edinstvenega in nepozabnega plesnega festivala. Hvala, Dancelife, za to izjemno doživetje in za vse, kar počnete za ljubitelje plesa!


Matej Pritekelj
28 views0 comments

Comments