top of page
  • Youtube
  • Facebook
  • Instagram
Time Step logo white full

"Pustni Ples Mladinske Skupine: Beneški Čar in Plesna Priprava!"

Updated: Feb 28

Blog št. 10


Na pustno soboto, 10. februarja 2024, je v Zavodu svetega Stanislava zadišalo po mladostni energiji in plesnem vzdušju. Mladi iz Mladinske župnijske skupine Ljubljana-Šentvid so se zbrali na že tradicionalnem plesu, ki ga je organiziral njihov predani župnik, gospod Ivan Jagodic v sodelovanju z Miranom Pritekljem iz plesnega kluba Mirandance, ki je priskrbel ozvočenje in Dj-ja.


To ni bila prva plesna izkušnja za mlade, saj so se že od novembra 2023 redno srečevali na plesnih vajah pod vodstvom Mateja Priteklja iz Time Stepa, kjer so pridno vadili družabne plese.


Tokratni pustni ples je bil obarvan z beneškimi maskami, kar je prineslo prav poseben čar. Kostumi, ki so jih mladi izbrali v Ljubljanski Operi, so bili pravcati presežek kreativnosti in barvitosti.


Ob zvokih glasbe, ki jih je ustvarjal DJ Timotej, se je plesišče hitro napolnilo s plesalci in plesalkami. Aha, tu pa je bila ena zanimivost - plesalci so bili pripravljeni začeti plesati že ob 20. uri, medtem ko so bile plesalke malce zamudne, saj so potrebovale dodatnih trideset minut za urejanje in make-up. Ampak, kaj češ, lepota ima svojo ceno!


DJ Timotej je že večkrat stopil v pomoč plesalcem Time Stepa in PK Mirandance, in tokrat ni bilo nič drugače. Njegova glasba je dvignila vzdušje in poskrbela, da so se dekleta zavrtela in plesala vso noč. Poleg tega pa je DJ Timotej tudi sam z veseljem zaplesal z dekleti, saj je, kot vedno, primanjkovalo plesalcev.


Ples se je začel ob 20. uri in trajal vse do polnoči, a čas je minil kot bi mignil v tej zabavni plesni atmosferi. Mladi so dokazali, da imajo pravo mero talenta in strasti do plesa ter se prepustili čaru glasbe in plesa vse do jutranjih ur. Poleg tega pa so bili vsi udeleženci razvajani s širokim izborom brezalkoholnih pijač in prigrizkov, ki so popestrili plesno dogajanje.


Na koncu je ostal le še nasmešek na obrazih in spomini na nepozabno noč plesa in zabave. Nekaj utrinkov lahko vidite v spodnji galeriji.


Matej Pritekelj
29 views0 comments

コメント