top of page
  • Youtube
  • Facebook
  • Instagram
Time Step logo white full

Zimska Plesna Čarovnija: Ritem, Glasba in Nepozabne Animacije!

Blog št. 9


V mrzli zimski noči, 20. januarja 2024, smo skupaj s plesnim klubom Mirandance ustvarili pravi plesni raj na prvem Zimskem plesu v letu! Dvorana se je napolnila s pozitivno energijo, ko je 90 strastnih plesalk in plesalcev stopilo na plesišče. Med njimi so bili redni obiskovalci tečajev plesnega kluba Mirandance in Time Step, pa tudi nekaj plesnih duš iz drugih plesnih šol, kar je dodalo poseben čar večeru.


Glasbeno kuliso smo tokrat zaupali kar dvema vrhunskima DJ-jema. Dogajanje je otvoril Dj Mato (Matej Pritekelj iz Time Step), nadaljeval pa je Dj Mirči (Miran Pritekelj iz Mirandance). Miran nas je popeljal skozi nekaj skupinskih plesov in animacij, med njimi tudi trenutno najbolj popularen ples Yolanda. Četvorka, že tradicionalni del vsakega našega plesa, pa je navdušila s svojim ritmom.


Naši plesi niso le priložnost za ples ob odlični glasbi, temveč tudi edinstvena priložnost za ples z našimi učitelji in profesionalnimi plesalci. Miran in Matej sta vedno pripravljena zavrteti kakšen ples z vami, občasno pa se nam pridruži tudi kakšna profesionalna plesalka, ki plesni večer naredi še bolj čaroben.


Iskrena hvala vsem, ki ste se pridružili naši plesni zabavi! Z veseljem napovedujemo že naslednji ples, ki bo 16. marca 2024, in bo posvečen praznovanju materinskega dneva.


Pripravite se na nepozabno doživetje, morda pa nas čaka tudi kakšno prijetno presenečenje v obliki posebnega nastopa. Če želite biti del te plesne pravljice, se vidimo na plesišču!


Matej Pritekelj
18 views0 comments

Comments


bottom of page