top of page
  • Youtube
  • Facebook
  • Instagram
Time Step logo white full

Plesni Spektakel SHOW OFF: Energija, Glasba in Nepozabni Trenutki

Blog št. 13


V nedeljo, 3. marca 2024, je ob 19.00 uri v veliki dvorani Ipavčevega kulturnega centra Šentjur zavladala posebna atmosfera. Naša pričakovanja so bila visoka, saj smo pripravljali plesni spektakel SHOW OFF, dogodek, ki je obetal nepozabno izkušnjo polno dobre glasbe, plesa in vrhunske energije.


V ospredju so bili hip hop plesalci Plesnega centra TBA, ki so s svojimi izjemnimi nastopi navduševali občinstvo. Posebno presenečenje pa so predstavljala tudi naša Time Step plesalca bachate, Matej Pritekelj in Katarina Ratej, ki sta prvič stopila na oder tega dogodka.


Dan nastopa je bil poln priprav in vznemirljivih trenutkov. Plesalci in sodelavci so se zbrali v dvorani kulturnega centra že okoli 14. ure, kjer so izvedli generalko in dorekli vse tehnične podrobnosti, od postavitve do luči, kostumov in make-upa. Vodja projekta, Tjaša Leban, je imela vse pod nadzorom, skrbno zagotavljala, da je vse potekalo gladko in brezhibno.


Dvorana je bila razprodana, show pa je presegel vsa pričakovanja. Na koncu so se plesalci zahvalili Tjaši za njeno nesebično predanost in ljubezen do plesa, ki jo deli z njimi. Tjaša pa se je zahvalila tudi staršem za njihovo neprecenljivo podporo in za to, da omogočajo plesne priložnosti svojim otrokom.


Tudi Matej in Katarina se zahvaljujeta za povabilo k sodelovanju v takem spektaklu in se že veselita naslednjega. Datum bo kmalu znan, zato ostanite na tekočem!


Spodaj si v galeriji lahko ogledate nekaj utrinkov iz nastopa.


5 views0 comments

Comments