top of page
  • Youtube
  • Facebook
  • Instagram
Time Step logo white full

Pustni plesni vikend v Termah Olimia

Blog št. 11


Pustni plesni vikend v čarobnih termah Olimia je bil prava poslastica za ljubitelje plesa! V sodelovanju z uglednim plesnim klubom Mirandance smo od 9. do 11. februarja 2024 ustvarili nepozabno doživetje.


Glavni zvezdi tega plesnega vikenda sta bila dva prefinjena plesa: foxtrot in rumba. Poučevanje so prevzeli kar trije izkušeni učitelji: Miran Pritekelj, Matej Pritekelj in Saša Đukič. Učenje je potekalo v prijetnem vzdušju, razdeljenem na dve skupini. Medtem ko sta Miran in Saša vodila plesalce, ki so že dobro podkovani v plesnih korakih, je Matej prevzel skupino začetnikov.


Delavnice so bile razporejene v petek zvečer, soboto dopoldne in popoldne ter nedeljo zjutraj za ponovitev. A plesnega razvajanja ni bilo konec niti po dnevnih delavnicah! V soboto, 10. februarja, smo po večerji pripravili prav poseben ples v maskah, ki je bil prežet s čarobnostjo in izjemnostjo. Naši tečajniki so nas prijetno presenetili s svojimi izvirnimi maskami, medtem ko smo se prepustili ritmom četvorke in drugih zabavnih skupinskih plesov.


Velika zahvala gre vsem, ki so se nam pridružili na tem plesnem vikendu, saj ste prispevali k ustvarjanju nepozabnih spominov. Seveda pa gre zahvala iz srca tudi hotelu Sotelia, ki nas je razvajal z odlično in okusno hrano, ter naši plesni učiteljici in prijateljici Jasni iz Rijeke, ki je prispevala svojo energijo in plesalce iz svoje šole ter odlično asistirala našim učiteljem. Posebna omemba gre tudi Tomislavu, Jasninemu plesnemu partnerju, ki je s svojim izjemnim znanjem različnih masažnih tehnik dodatno popestril naše doživetje.


Prav tako se že veselimo, da se ponovno srečamo na naslednjem plesnem vikendu v idilični Crikvenici ob morju, ki bo potekal od 19. do 21. aprila 2024. Prijave so že odprte, zato ne zamudite priložnosti za nepozabno plesno doživetje ob morju!


Vabimo vas tudi na poseben ples ob materinskem dnevu, ki bo potekal 16. marca 2024, v čudoviti dvorani Škofijske gimnazije v Šentvidu. Pridružite se nam in polepšajte dan vsem mamicam ter si privoščite čarobno plesno izkušnjo v prijetni družbi.
13 views0 comments

Commentaires